Mooi Steenwijkerland heeft zijn oorsprong gevonden in het “niet kunnen vinden” van informatie die op dat moment belangrijk was.

Dat varieerde van het zoeken naar koopzondagen of openingstijden op regenachtige dagen, tot het zoeken naar een verkooppunt van houtskool of gasflessen op cruciale momenten.

Uiteindelijk resulteerde dit in het zinloos afstropen van vele websites die slechts een klein deel van alle informatie voor een bepaald gebied gaven. Eén website waarop alles te vinden was ontbrak gewoon.

Onze missie met MooiSteenwijkerland is een platform geven aan alle inwoners, ondernemers en bezoekers van de gemeente Steenwijkerland, ongeacht of dit om commerciele-,  hobby-matige, danwel informatieve informatie gaat. Alles moet hier te vinden zijn.

Waarom? Heel simpel, omdat dit onze dagelijkse levens kan vergemakkelijken en de lokale economie een belangrijke “boost” kan geven.

Daarnaast is het van het grootste belang dat wij (met z’n allen) complete toeristische informatie verschaffen aan onze gasten (bezoekers) van Steenwijkerland.

Niets is meer frustrerend dan op vakantie of bezoek te zijn en niet te kunnen vinden waar je bijvoorbeeld ‘s morgens een krant of verse broodjes kunt halen, wat er te doen is, op zowel een zomerse als een regenachtige dag, waar je geld kunt pinnen of een poststuk weg kunt brengen.

Die kleine probleempjes oplossen voor onze gasten is essentieel.

Ook wij, als inwoners van deze schitterende gemeente, willen zelf graag snel en “up-to-date” weten wat er te doen is, waar iets te verkrijgen is, enzovoort.

Dit is zeer zeker ook belangrijk voor onze lokale economie. Als bedrijven, winkels en organisaties duidelijk aangeven wat, waar en wanneer hier lokaal te koop is, zal men eerder geneigd zijn de lokale economie te stimuleren.

Win-Win noemt men dat tegenwoordig !

Onze missie is derhalve het voorzien in een lokaal/regionaal informatie platform voor zowel inwoners, ondernemers en bezoekers, teneinde de regionale economische factor te stimuleren, resulterend in een toename van zowel het toerisme, als een stimulerende factor te zijn voor de lokale ondernemers.

Cruciaal hierbij is dat wij dit met z’n allen doen.

Vitaal is dat een ieder die hier belang bij heeft (en dat zijn wij allemaal), de informatie op deze website “up-to-date” houdt. Evenementen of aktiviteiten doorgeeft waarvan wij met z’n allen profiteren.

Enkel op deze wijze kunnen wij, inwoners, ondernemers en bezoekers van Steenwijkerland ervoor zorgen dat deze website ons alle informatie verschaft die wij graag wensen.

Lees hier onze “Visie en Missie 2014″ !

             
Delen !

Snel naar:

Kies uw vermelding:

Contact:

Berichten Archief

Agenda

  1. Woldbergtrail
    april 18 @ 10:00 - 16:30

Wat wordt het weer ?

Weersverwachting
Steenwijkerland
Meer weer in Steenwijkerland

Verkeers Informatie:

Website Formulieren: